Jeg har ikke fået en ordrebekræftelse endnu. Hvad kan der være sket?

Ordrebekræftelsen fremsendes når ordren er gennemført, men det kan tage lidt tid.

Som regel kan en manglende ordrebekræftelse betyde, at der er tastet forkert mailadresse i ordren eller at ordrebekræftelsen ligger i din spam-mappe.

Tjek derfor gerne dette inden du kontakter kundeservice.

Har du betalt med kreditkort kan du tjekke at der ligger en kortreservation på din konto. Ligger der ikke en reservation fra Conrad Elektronik, er ordren ikke gennemført.

Send gerne så mange oplysninger som muligt til os, når du skal spørge til din ordre.
Navn, adresse, telefonnummer, kundenummer samt ordrenummer hvis du har noteret det.