Hvornår får jeg mine penge tilbage, når jeg returnerer min vare?

Når vores returafdeling har modtaget og behandlet din returvare modtager du en kreditnota på mail.

Har du gemt dit Track ID fra GLS' returlabel kan du se hvornår pakken kom retur til lageret.

Bemærk, at beløbet tilbagebetales via samme betalingsmåde som den, du oprindeligt valgte, oftest kreditkort.
Har du betalt med faktura, send gerne registrerings- og kontonummer til os.

Vi refunderer beløbet inden for 14 arbejdsdage. Skulle du ikke have modtaget dine penge inden da, bedes du kontakte vores kundeservice ved at klikke "kontakt kundeservice" herunder.

Husk at oplyse kunde- eller ordrenummer.